Koude baarmoeder


Maak van je koude baarmoeder
​​​​​​​een warm nestje

In de afgelopen dagen heb je kennis kunnen maken met verschillende manieren om je baarmoeder te verwarmen. Tijdens het webinar leggen we meer uit over de Chinese geneeskunde en komen andere manieren aan bod die je baarmoeder bij een kinderwens kunnen ondersteunen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Jouw gegeven zijn niet zichtbaar voor andere deelneemsters. Ook het stellen van vragen kan in de prive chatbox.

Presentatie door
Hester & Ilse

Wij zijn Hester & Ilse en we hebben beiden een drukke acupunctuurpraktijk waar we vrouwen met een kinderwens ondersteunen.
We bespreken alles rondom de vruchtbaarheid en geven afgestemde adviezen. Vaak horen we "waarom heeft niemand dit aan mij verteld? Het was zo fijn geweest als ik dit eerder had geweten!"

Sinds 2020 werken we samen om steeds meer vrouwen bewust te maken van wat ze zelf kunnen doen om hun cyclus én vruchtbaarheid positief te beïnvloeden. Door de vele jaren ervaring vanuit onze praktijken weten wij dat iedere vrouw uniek is en haar eigen persoonlijke adviezen nodig heeft.

Wij hebben ervaren dat onze aanpak en tips al heel veel vrouwen hebben geholpen om zwanger te worden.

We vertellen er graag meer over tijdens het webinar.

Duur
Ongeveer 30 minuten

Deel dit webinar